Bamboul'âne

Leven met een ezel

Samenleven met een ezel

Minimum 3 dagen
U verblijft met uw tent op de kamperen op de boerderij van Bamboul’ane of u logeert in de Bunga-Yourte of de Carabane, en u huurt een ezel die «de uwe» zal zijn tijdens uw verblijf. Een originele manier om uw zachte vriend te leren kennen en een goede verstandhouding uit te bouwen.
In eerste instantie brengen we samen tijd door waarbij u leert de ezel te verzorgen, te benaderen, te kammen, het pakzadel aan te brengen,… Ik overhandig u al onze wandelroutes in de buurt (er zijn er korte en lange, gemakkelijke en moeilijkere).
Vervolgens kan u tijd doorbrengen met de ezel zoals u het wil en aanvoelt: voor een wandeling, een knuffel, om inkopen te doen bij  de Bio-coop in het dorp,.. Dit geeft u de mogelijkheid om een echte band met het dier op te bouwen zonder dat u verplicht bent gepakt en gezakt op tocht te trekken!

Deze formule is vooral erg in trek voor gezinnen met jonge kinderen. Het biedt u ook de mogelijkheid om eerst «af te toetsen» vooraleer een groot avontuur te ondernemen met een ezel.
U ben volledig zelfstandig met uw kaarten, routes, materiaal en met de ezel. Natuurlijk ben ik steeds ter beschikking om op uw vragen te antwoorden, u bij te staan met raad en daad of om iets opnieuw uit te leggen.
Bovendien, vanaf dat u op uw gemak bent met de ezel, zal Mélisse, mijn geit, u graag vergezellen tijdens uw wandelingen als u dat wil. Een vakantie waarbij u écht de natuur en de dieren kan leren kennen, samen met uw kinderen!

Retour haut de page ▲
Bamboul'âne
La cabane du Gourjas 05300 Éourres
+33 (0)6 61 00 49 71 ~ bamboulane.05@gmail.com ~ Mentions légales
» NOUS CONTACTER
Bamboul'âne